Gå vidare till huvudinnehåll
Chicken Thai

Chicken Thai

1 tEnkelt
487,55 kr
4 portioner 22,07 kr per portion
Chicken Thai

Marinad
1 mskFärsk ingefära
1 krmSesamolja
1 mskOstronsås
3 klyftaVitlök Vanlig
1 tskWorcestersås
1 tskKinesisk soja
2 mskRapsolja
3 mskSweet Chili
0,25 stCitron
3 dlVispgrädde
1 stRöd Paprika
1 stGrön Paprika
1 stIsbergssallat
2 dlMellanmjölk
4 stKycklingfile
Instruktioner
1

Rör samman ingredienserna till marinaden.

2

Skär köttet i fina strimlor och lägg dem i marinaden. Låt köttet marineras i minst 60 min.

3

Stek kycklingköttet i ett par minuter. Häll grädde och mjölk över. Låt koka i 3-5 min. Smaka av med salt.

4

Lägg kycklingköttet på en salladsbädd. Dekorera med paprika och servera med ris, helst thailändskt.