Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Dijonsenap | |
500 g | Kycklinglårfile | |
0,5 dl | Teriyakisås | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Sweet Chili | |
2 msk | Honung Flytande | |
1 tsk | Färsk ingefära |
Sätt ugnen på 200 C Lägg kycklinglårfiléerna i en ugnsform. Blanda ihop teriyakisåsen med sweet chilisåsen, honung och dijonsenap. Finhacka vitlök och blanda ner. Pressa ner limesaft. Fin riv ingefära och tillsätt. Rör om allt och häl över kycklingen. Vänd runt kycklingen i röran. Salta och peppra. In med formen ca 25 minuter, beroende på hur stora filéerna är. Servera ris eller quinoa till
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel