Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 30 g | Smör | |
| 1 msk | Psyllium | |
| 4 st | Ägg | |
| 2 dl | Mjölk | |
| 125 g | Mandelmjöl, (2,5 dl) | |
| 1 krm | Salt | |
Smält smör och låt det svalna något.
Blanda mandelmjöl och salt i en bunke.
Tillsätt ägg, mjölk och det avsvalnade smöret i mjölblandningen. Vispa till en jämn smet. Tillsätt försiktigt psyllium under vispning så att den inte klumpar sig.
Hetta upp våffeljärnet och grädda våfflorna i omgångar.
Servera våfflorna med bär, sylt, grädde eller glass.
Bild:
Nurlan Emir

364,75 kr /kg

4,20 kr /st

15,97 kr /l

205,00 kr /kg

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg