Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Kokosmjöl | |
1 dl | Mandelmjöl | |
0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
5 st | Ägg | |
0,5 tsk | Salt | |
0,5 dl | Linfrön Krossade | |
2 msk | Fiberhusk | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
2 tsk | Bakpulver | |
50 g | Smör | |
0,25 dl | Chiafrö | |
2 msk | Pofiber |
Vispa äggen fluffigt. Smält smöret och rör ner det, grädden och yoghurten i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner det i äggsmeten. Låt sedan smeten stå och svälla 5-10 min. Blöt händerna med kallt vatten och forma runda bollar. Lägg på bakplåtspapper och platta till dom. Grädda i ugn ca 20-25 minuter på 175 grader. Låt bullarna kallna på galler.
Bild:
Erica (Mig själv)
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla