Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Pulled “beef” | ||
| 400 g | Vegetariska Bitar | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 25 g | Taco Kryddmix | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| Pico de gallo | ||
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 20 g | Chilifrukter | |
| 1 st | Lime | |
| 1 st | Koriander - färsk, (kruka) | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| Smörstekt majs | ||
| 380 g | Majskorn | |
| 30 g | Jalapeno Färsk | |
| 25 g | Smör | |
| 3 krm | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 180 g | Tortillachips | |
| 100 g | Ostsås | |
| 1 st | Lime | |
Pico de gallo: Skölj och tärna tomaterna och skölj och finhacka chilin. Skala och finhacka lök och vitlök.
Blanda samman i en skål och tillsätt finhackad koriander, rivet limeskal, limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
Majs: Sila av vätskan från majsen och finhacka jalapeno. Fräs majs och jalapeno i smöret och krydda med salt.
Pulled "beef": Skala och finhacka rödlök och vitlök.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek pulled beef med lök och vitlök i ca 4-5 minuter. Krydda med tacokrydda.
Lägg upp nachochips på fat och strö över pulled beef, pico de gallo och majs. Ringla över cheddarsås och strö lite korianderblad över. Servera med limeklyftor.
Bild:
Susanna Blåvarg

178,39 kr /kg

30,00 kr /kg

398,33 kr /kg

91,80 kr /kg

198,00 kr /kg

52,66 kr /kg

269,50 kr /kg

60,51 kr /kg

210,61 kr /kg

67,50 kr /kg

35,95 kr

217,27 kr /kg

40,56 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

145,00 kr /kg