Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 4 msk | Olivolja | |
| 2 tsk | Koriander - torkad | |
| 20 st | Körsbärstomater | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 80 g | Cheddarost | |
| 150 g | Citron, (1 st) | |
| 2 st | Aubergine | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 tsk | Spiskummin | |
| 1 st | Rödlök | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 st | Grön Paprika | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| 300 g | Kikärtor Kokta | |
Sätt ugnen på 250 grader. Skär auberginerna i 1 cm tunna skivor. Lägg dem på en bakplåtpappersklädd plåt och pensla dem med 2 msk olja. Rosta högt upp i ugnen i ca 20 minuter till auberginen är gyllenbrun.
Persiljesallad Finhacka 1 kruka persilja, 1 rödlök och 1 grön paprika. Kvarta körsbärstomaterna. Lägg allt i en skål och blanda med vitvinsvinägern, skalet av 1 citron och 1 msk olivolja. Smaka av med salt. Hommos Lägg avsköljda kikärtor i en mixer. Tillsätt 2 vitlöksklyftor, 3 msk olja, 1 msk tahini (sesampasta), saften från ½ citron, 1- 2 msk vatten, 1 tsk spiskummin, 2 tsk koriander, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Mixa allt till en slät röra. Om det blir för torrt så tillsätt mer vatten. Grovriv osten. Värm upp 4 pizzatortillas i ugnen. Bred ut hommosen på tortillas, fördela ost och auberginer ovanpå. Lägg en hög med persiljesallad överst.

111,80 kr /kg

21,95 kr /st

94,50 kr

48,18 kr /kg

108,91 kr /kg

30,00 kr /kg

91,09 kr /kg

50,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

27,95 kr

34,50 kr

30,50 kr

29,17 kr /kg

139,80 kr /l
