Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Burgare | ||
| 2 st | Vitlök | |
| 1 st | Gul lök | |
| 0,5 msk | Koriander - torkad | |
| 1 msk | Kinesisk soja | |
| 1 st | Ägg | |
| 1,5 dl | Fiberberikade Havregryn | |
| 800 g | Svarta Bönor | |
| 1 st | Jalapeno Konserverad | |
| 1 msk | Spiskummin | |
| Till serveringen | ||
| 1 msk | Sambal Oelek | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 4 st | Frallor | |
| 1 st | Romansallat | |
| 1 st | Tomater | |
| 1 dl | Majonnäs | |
Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mosa bönorna med en gaffel. Skär 4 st cm-tjocka skivor av löken och lägg det som blir över av löken i en matberedare. Mixa löken med havregryn, ägg, vitlök, jalapeños, soja, kryddor och salt till en slät smet. Rör ihop smeten med bönorna. 2 Hetta upp olja i en stekpanna och skeda upp 4 stora klickar av smeten i pannan. Platta ut till burgare. Stek på låg till medelvärme ca 8 min per sida. Stek även lökskivorna gyllene i en stekpanna med olja. 3 Blanda majonnäs med sambal oelek till en dressing. Värm bröden i stekpannan och fyll med sallad, burgare, tomat, lök och chilidressi

217,27 kr /kg

19,67 kr /kg

4,20 kr /st

24,94 kr /kg

84,78 kr /kg

345,00 kr /kg

179,75 kr /kg

30,00 kr /kg

9,49 kr /st

105,28 kr /kg

79,88 kr /kg

77,38 kr /kg

27,95 kr

67,90 kr /l

30,50 kr


