Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tomat- och mangosallad | ||
| 4 st | Kvisttomater | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 st | Mango | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 3 msk | Rapsolja | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| 870 g | Flintastek | |
| Coleslaw | ||
| 1 tsk | Strösocker | |
| 200 g | Morötter | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 krm | Vitpeppar Malen | |
| 1 msk | Majonnäs | |
| 300 g | Vitkål | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| 1 krm | Spiskummin | |
Dela vitkålen i några klyftor. Skär bort rotstocken. Strimla klyftorna fint. Strö över salt och blanda runt ordentligt. Låt stå i ca 20 min. Skala och riv moroten. Rör ner morot, kummin, socker, peppar, crème fraiche och majonnäs i vitkålen. Blanda väl och smaka av. Skala mango och rödlök. Finhacka rödlöken. Skär mango och tomat i centimeterstora bitar. Blanda mango, tomat, rödlök, vinäger och rapsolja. Krydda med peppar. Skär 2-3 snitt i svålen på flintasteken. Grilla den 15-20 cm över glöd, ca 20 min eller tills innertemperaturen är 68°C. Vänd köttet 5-6 gånger under grillningen. Flintasteken ska bli genomstekt och samtidigt få fin stekyta. Skär steken i tunna sneda skivor. Servera med salladen, coleslaw och kokt färskpotatis eller bakad potatis.

109,90 kr /kg

30,00 kr /kg

88,67 kr /kg

1 Flintastek Original Grillklar
74,41 kr /kg

13,95 kr /kg

69,90 kr /l

77,38 kr /kg

18,48 kr /kg

34,50 kr

40,56 kr /l

139,80 kr /l

22,50 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

30,50 kr

