Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 1 dl | Physalis | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 1 msk | Kokosmjöl | |
| 1 dl | Kokossocker | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| 150 g | Mörk chokladkaka | |
| 4 st | Ägg | |
| 50 g | Smör | |
| 150 g | Mandelmjöl, ca 2 dl | |
| Chokladöverdrag | ||
| 0,5 tsk | Havssalt | |
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 150 g | Mörk chokladkaka | |
| 1 dl | Hasselnötter | |
| 2 msk | Vispgrädde | |
Separera äggen och vispa ihop äggulor och socker i en skål. Smält chokladen i ett vattenbad tillsammans med smör. Blanda ner chokladblandningen tillsammans med mjöl och bakpulver i skålen. Vispa runt.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum och blanda ner i chokladsmeten. Smörj din Autocook med smör och strö på mjöl. Häll i smeten och stäng locket. Tryck på ”baking”, ”long”, ”start”. Ta ur kakan och låt svalna.
Gör under tiden chokladöverdraget genom att smälta choklad i ett vattenbad och blanda ner grädde. Vispa om och bred över chokladcrémen. Grovhacka nötterna och rosta i en stekpanna. Ringla över flytande honung och strö på lite salt. Lägg nötterna över kakan och ställ kallt tills servering.

239,60 kr /kg

93,17 kr /l

99,88 kr /kg

178,39 kr /kg

395,60 kr /kg

3,25 kr /st

205,00 kr /kg

283,33 kr /kg

77,78 kr /kg

145,00 kr /kg

184,75 kr /kg

111,90 kr /kg