Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 msk | Vatten | |
| 1 st | Taco Kryddmix | |
| 1 krm | Vitpeppar Malen | |
| 400 g | Nötfärs | |
| 100 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 170 g | Grön Jalapeno, (0,5 dl) | |
| 150 g | Riven Texmexost, (3 dl) | |
| 2,5 dl | Vetemjöl | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| 1 dl | Matlagningsgrädde | |
| 50 g | Riven Parmesanost | |
Slå på ugnen på 225 grader.
Blanda smör, mjöl och riven parmesan i en bunke. Tillsätt vatten och se till att allt är väl blandat.
Tryck ut i en ugnsfast pajform och förgrädda i 225 grader i 10 minuter.
Stek köttfärsen i stekpanna och tillsätt kryddmixen. Tillsätt ej vatten, köttfärsen skall vara torr.
Bred ut köttfärsen i det förgräddade pajskalet.
Hacka två tomater samt grön Jalapeño fint, blanda och bred ut över köttfärsen. För mindre sting, minska mängden Jalapeño.
Blanda Creme Fraiche, Matlagningsgrädde, vitpeppar och riven ost i en bunke och fördela över pajen.
Grädda i 225 grader i 20 minuter. Servera gärna med grönsallad, salsa och gräddfil.

533,93 kr /kg

144,00 kr

137,90 kr /kg

69,90 kr /l

345,00 kr /kg

193,00 kr /kg

73,90 kr /kg

53,90 kr /l

382,35 kr /kg

985,71 kr /kg

16,48 kr /kg








