Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pepparrotskräm | ||
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tsk | Pepparrot Färsk | |
1 msk | Majonnäs | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Minipajer | ||
1 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Riven Ost | |
5 st | Ägg | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Topping | ||
0,2 st | Dill - färsk | |
25 g | Räkor i Lake |
Sätt ugnen på 200 grader.
Knäck äggen i en skål och vispa ihop med grädde, creme fraiche salt och peppar. Riv osten.
Placera 10 muffinsformar på en plåt. Fördela först äggblandningen och sedan den rivna osten i muffinsformarna. Grädda 10-12 minuter tills pajerna har fin färg. Tag ut och låt pajerna svalna. Obs! Pajerna reser sig rätt mycket i ugnen men sjunker då man tagit ut dom ur ugnen.
Pepparrotskräm: Riv pepparroten och vispa ihop med creme fraiche och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Toppa varje minipaj med ca 1 tsk pepparrotskräm och ett par räkor.
Bild:
Kerstin Eriksson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Creme Fraiche 32% 5 dl Garant