Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 10 st | Körsbärstomater | |
| 400 g | Vegetariska produkter | |
| 125 g | Mozzarellaost | |
| 2 msk | Pinjenötter | |
| 0,5 dl | Pesto & Tapenade | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| 1 krm | Vitpeppar | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 tsk | Balsamvinäger | |
| 1 msk | Rapsolja | |
Sätt ugnen på 225°.
Stek quornfiléerna i oljan ca 2 min per sida. Krydda med salt, peppar och pressad vitlök. Lägg filéerna i en ugnssäker form och klicka över peston. Skär osten i tunna skivor och lägg dem på quornfiléerna. Häll över grädden.
Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt i formen. Stänk över balsamvinägern. Strö över pinjenötterna.
Tillaga mitt i ugnen 20–25 min. Servera gratängen med ris eller pasta och rucolasallad.

143,80 kr /kg

79,95 kr /kg

135,60 kr /kg

619,00 kr /kg

210,26 kr /kg

34,50 kr

985,71 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

131,90 kr /l

40,56 kr /l