Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gurka | |
230 g | Tacosås | |
1 dl | Gräddfil | |
1 st | Isbergssallat | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Tacoskal Tubs | |
1 st | Taco Kryddmix | |
150 g | Majskorn | |
400 g | Vegetarisk Färs |
Sätt ugnen på 175 grader.
Hetta upp en stor stekpanna och bryn Oumph i lite matfett. Tillsätt tacokrydda när Oumphen börjar bli klar tillsammans med 2 matskedar vatten och 2 matskedar tacosås. Rör om och låt puttra i 2-3 minuter på låg värme.
Skölj salladen. Skölj och hacka resterande grönsaker.
Värm tacoskalen i ugnen i 10 minuter.
Ställ upp tacoskalen på tallrikar och täck botten med salladsblad.
Lägg på köttfärs och sedan hackade grönsaker. Ringla över gräddfil och tacosås och avsluta med riven ost på toppen.