Gå vidare till huvudinnehåll
Panerad Tofu "fiskpinnar"

Panerad Tofu "fiskpinnar"

40 minEnkelt
196,15 kr
4 portioner 30,68 kr per portion
Panerad Tofu "fiskpinnar"

Panerad Tofu
400 gTofu
3 mskRapsolja
1 dlVatten
1 stCitron
3 mskJapansk soja
2 tskDragon - torkad
1 dlVetemjöl
2 dlPanko
Potatis och gurka
1 tskHonung
0,5 stCitron
0,5 stGurka
1 kgPotatis
Sås
2 stÄgg
2 dlGräddfil
1 dlÖrter & Smaksättare
0,5 stRödlök
Instruktioner
1
  1. Koka potatis.
  2. Skär tofu i breda stavar, lägg ner i en form tillsamans med soja och citronsaft. Låt stå i ca 30 minuter.
  3. Vispa ihop vetemjöl och vatten
  4. Vänd tofupinnarna i smeten och sedan i Panko och dragon och stek gyllenbruna i rapsolja.
  5. Grovhacka Hårdkokta ägg och blanda med gräddfil, lök och örter. Smaka av med salt och peppar.
  6. Skiva gurkan tunnt, vänd runt med citronsaft, honung och salt.