Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Vegobab | ||
| 1 tsk | Spiskummin | |
| 1 tsk | Mejram - torkad | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 msk | Vetemjöl | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 560 g | Vegetarisk kebab | |
| 1 krm | Chiliflakes | |
| Tillbehör | ||
| 1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 0,5 st | Isbergssallat | |
| 1 st | Chunky Salsa | |
| 4 st | Pitabröd | |
| 1 st | Kvisttomater | |
| 250 g | Vitkål | |
| Avokadoröra | ||
| 1 krm | Salt | |
| 0,25 st | Citron | |
| 2 st | Avokado | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör: Skölj och strimla salladen och vitkålen och skölj och skiva tomaten. Lägg upp på ett fat och ställ åt sidan.
Avokadoröra: Mixa samman avokadoköttet med citronsaften. Skala och pressa i vitlök och smaka av med salt och peppar.
Vegobab: Skala och finhacka vitlöken. Blanda ihop mjölet med mejram, paprikapulver, spiskummin och chiliflakes.
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och stek kebabköttet på medelvärme tillsammans med kryddblandningen ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera kebabköttet i pitabröd med salladstillbehören, salsasås och yoghurt.
Näringsvärde: Kcal: 744, Protein: 25 g, Fett: 20 g, Kolhydrater: 64 g.
Bild:
Linnea Swärd

29,95 kr

145,45 kr /kg

44,50 kr /kg

27,90 kr /kg

106,52 kr /kg

47,81 kr /kg

109,90 kr /kg

18,48 kr /kg

54,24 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

30,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

31,95 kr

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

34,50 kr

37,95 kr