Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Honung Flytande | |
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
0,5 st | Citron | |
50 g | Chili | |
200 g | Sockerärta Färsk | |
1 st | Mynta - färsk | |
400 g | Lammfärs | |
3 st | Romansallat | |
1 st | Purjolök | |
2 msk | Olivolja | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Basilika - färsk |
Stek lammfärsen i olivolja och finfördela med en träsked. Salta och häll på honungen. Stek tills lammfärsen fått fin färg. Tillsätt pressad vitlök, urkärnad och finskuren färsk chili, färskpressad citronsaft, strimlad purjolök och strimlad sockerärtor. Stek under omrörning ytterligare 1/2 minut. Avsluta med att röra ner grovskuren romansallat och färska örter. Servera direkt.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
2 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt