Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Blomkål Färsk | |
200 g | Färsk bladspenat | |
450 g | Falafel | |
250 g | Broccoli Fryst | |
Tomatsalsa | ||
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 st | Chili Fryst Hackad | |
0,25 dl | Persilja - fryst | |
0,5 msk | Strösocker | |
4 st | Vanliga Tomater | |
3 msk | Olivolja | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
1 st | Rödlök | |
0,5 tsk | Salt | |
0,5 st | Gurka | |
Dressing | ||
2 st | Citron | |
1 krm | Salt | |
3 msk | Honung |
Stek falafeln enligt anvisning på förpackningen
Strimla blomkål och broccoli fint, vänd i spenaten. Blanda dressingen och vänd i
Hacka tomater, rödlök och gurka
Rör i persilja, hackad chili, socker ,vitvinsvinäger och olja ev salt och peppar
Blanda alla ingredienser till tomatsalsan och servera till falafeln
4 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel