Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 8 st | Kvisttomater | |
| 1 st | Oregano - färsk | |
| 1 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 1 tsk | Strösocker | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Smör | |
| 500 g | Spaghetti Fullkorn | |
| 2 krm | Flingsalt | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| Till servering | ||
| 20 g | Riven Parmesanost | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 250 g | Mozzarellaost | |
finhacka vitlöken och grovhacka tomaterna. Hetta upp smör i en kastrull och fräs vitlöken mjuk på inte alltför hög värme, den får inte ta färg! Tillsätt sockret och rör om. Blanda ner tomater och bladen från oreganon. Koka ihop i ca 5 minuter. Smaka av med vinäger, flingsalt och svartpeppar. Koka pastan enligt anvisning. Häll av vattnet och lägg upp i en skål. Häll över tomatsåsen och rör om. Riv över mozzarellan och toppa med fint riven parmesanost. Servera med rucolasalladen.

109,90 kr /kg

26,95 kr /st

28,95 kr /kg

382,35 kr /kg

179,67 kr /kg

291,54 kr /kg

135,60 kr /kg

187,80 kr /l

22,50 kr /kg

217,27 kr /kg

145,00 kr /kg

167,80 kr /kg

34,50 kr
