Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Olivolja | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 120 g | Citron | |
| 0,5 st | Romansallat | |
| 0,5 tsk | Flingsalt | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 65 g | Rödlök | |
| 150 g | Majskorn | |
| 400 g | Tonfisk i Vatten | |
| 3 st | Ägg | |
| 400 g | Skruvpasta | |
| 135 g | Gurka | |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Koka ägg. Mjukkokt ca 6 min, hårdkokt ca 10 min från det att vattnet har börjat koka. Strimla rödlök och skär gurka i bitar. Halvera cocktailtomater. Strimla kruksallad och sila av majs. Blanda samman alla ingredienser med tonfisken i en stor skål.
Sila av pastavattnet och spola pastan i kallt vatten. Blanda i pastan i salladen och pressa över saften från citron och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med ägghalvor.

143,80 kr /kg

54,24 kr /kg

105,28 kr /kg

30,00 kr /kg

60,51 kr /kg

166,25 kr /kg

4,20 kr /st

31,90 kr /kg

62,78 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

167,80 kr /kg

1 014,71 kr /kg
