Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Raita | ||
| 0,5 st | Mynta - färsk | |
| 2 krm | Vitvinsvinäger | |
| 0,5 st | Persilja - färsk | |
| 0,25 st | Gurka | |
| 1 krm | Spiskummin | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 st | Tomater | |
| 1 msk | Vatten | |
| 0,5 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| Chicken korma | ||
| 200 g | Kormasås | |
| 2 tsk | Rapsolja | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 krm | Salt | |
| 300 g | Färsk kycklingfilé | |
| Blomkålsris | ||
| 1 tsk | Rapsolja | |
| 0,5 st | Blomkål Färsk | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
Chicken korma: Tärna kycklingfilén. Hetta upp olja i en stekpanna bryn kycklingen runt om i 2-3 min. Krydda med salt och peppar och tillsätt kormasås och vatten. Låt kycklingen puttra i såsen på låg värme i ca 10 min.
Raita: Finhacka mynta och persilja. Tärna gurka och tomat smått. Blanda samman med yoghurt, vatten och vitvinsvinäger i en skål. Tillsätt spiskummin och smaka av med salt och peppar.
Blomkålsris: Finhacka blomkålen till ett smul och blanda med olja, salt och svartpeppar i en skål.
Servera chicken korman med blomkålsris och raita.
Näringsvärde: 481 kcal, 43 g protein, 20 g fett, 30 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

269,50 kr /kg

21,95 kr /st

62,78 kr /kg

79,88 kr /kg

44,50 kr /kg

111,00 kr /kg

149,00 kr

38,95 kr

139,80 kr /l

30,50 kr

34,50 kr

29,17 kr /kg

40,56 kr /l