Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
1 msk | Sesamolja | |
2 tsk | Sesamfrö | |
2 msk | Japansk soja | |
0,5 msk | Honung Flytande | |
225 g | Mango Fryst | |
1 tsk | Sesamfrö | |
450 g | Paneer | |
1 tsk | Salt | |
0,5 tsk | Chilipulver | |
2 st | Vanliga morötter | |
0,5 tsk | Koriander - torkad | |
0,5 tsk | Torkad gurkmeja | |
0,5 krm | Spiskummin | |
3 msk | Flytande Smör | |
1 st | Romansallat | |
1 st | Avokado |
Skär osten i tärningar.
Blanda samman kryddor, sesamfrön och salt.
Stek osten på medelvärme i en stekpanna i smör-&rapsolja.
Tillsätt kryddblandningen, rör om försiktigt och fortsätt steka 3-5 min.
Skala och skär morötterna i tunna slantar eller strimlor.
Skala, kärna ur och skär avokadon i klyftor. Dela salladen i bitar. Rör ihop dressingen.
Lägg grönsaker och frukt i skålar. Lägg på de stekta osttärningarna och ringla över dressingen.
Bild:
Arla
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Koriander Malen 28g Santa Maria