Chicken Parmesan
Korvbrödsbagarn

Chicken Parmesan

30 minEnkelt
398,60 kr
4 portioner36,72 kr per portion
Smakrik kycklingburgare med underbar parmesandressing och fräsch morotssallad! Lika gott till vardagsmiddag som till en festlig bjudning.

Morotssallad
1 mskHonung
100 gMorötter
3 tskVitvinsvinäger
1 mskVetemjöl
2 klyftaVitlök Färsk
0,5 tskSalt Fint
0,5 stKrispsallat
4 stHamburgerbröd
1 mskOlivolja
4 stFärsk kycklingfilé
100 gBacon Skivat
1 mskMat & Bak Smör
1 krmRosmarin - torkad
1 krmSvartpeppar Malen
Parmesandressing
4 mskRiven Parmesanost
4 mskCreme Fraiche Naturell
4 mskMajonnäs
Instruktioner
1

Skär varje kycklingfilé i tre tunna skivor och vänd i mjöl. Stek i smör och olivolja, krydda med rosmarin och finhackad vitlök.

2

Knaperstek bacon.

3

Blanda alla ingredienser till parmesandressingen.

4

Strimla morötterna, blanda med honung och vitvinsvinäger.

5

Rosta bröden och lägg på dressing, sallad, tre kycklingskivor, morotssallad och bacon.

6

Riv parmesanost över varje burgare, lägg på locket.