Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,4 dl | Olivolja | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 st | Paprika | |
100 g | Färska champinjoner | |
300 g | Farfalle | |
3 msk | Pesto Röd | |
100 g | Grevéost | |
70 g | Färsk bladspenat | |
100 g | Sockerärta Färsk | |
8 st | Soltorkade Tomater | |
250 g | Kycklingfile |
Tärna kycklingen, ca 2 cm stora bitar. Finhacka vitlöken. Sätt på pastavattnet.
Fräs vitlöken i lite smör eller olivolja i en stekpanna, utan att den får färg. Stek sedan kycklingen gyllenbrun, ca 4 min.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla paprikan, sockerärtorna och de soltorkade tomaterna. Tärna champinjonerna och osten.
Fräs samtliga grönsaker inkl bladspenaten tillsammans med kycklingen, ca 1 min.
Blanda pastan med kycklingen och grönsakerna. Rör ut den röda peston i lite olivolja, så att den blir en dressing och häll över pastan. Till sist blanda i osten i pastan.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1