Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Smör | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 100 g | Fetaost | |
| 1,5 tsk | Salt | |
| 8 dl | Standardmjölk | |
| 250 g | Spenat Hackad Fryst | |
| 3,5 dl | Vetemjöl | |
| 5 st | Ägg | |
| Sallad | ||
| 1 dl | Kalamataoliver | |
| 600 g | Vanliga Tomater | |
| 1 st | Rödlök | |
| Dressing | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Vinäger | |
| 50 g | Fetaost | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 msk | Basilika - färsk | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
Tina spenaten. Vispa äggen tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och vispa tills smeten känns jämn.
Häll i resten av mjölken och lägg i spenaten, smula i fetaosten. Smaka av med salt och blanda i rapsoljan. Låt svälla 5 minuter. Stek i teflonpanna med lite smör & rapsolja.
Skär tomat och rödlök i bitar eller skivor. Blanda i en skål med oliver. Blanda ihop dressingen och häll den över grönsakerna. Servera pannkakorna med salladen.
Näringsvärde: Energi (kcal) 731,9, Protein (g) 31,4, Fett (g) 40,9, Kolhydrater (g) 56,7
Bild:
Linnea Swärd

159,67 kr /kg

13,97 kr /l

53,22 kr /kg

4,20 kr /st

240,88 kr /kg

73,90 kr /kg

30,00 kr /kg

75,90 kr /l

179,67 kr /kg

145,00 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l