Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Soppa | ||
| 0,5 msk | Rapsolja | |
| 3 msk | Röd Currypasta | |
| 750 ml | Kokosmjölk | |
| 3 dl | Vatten | |
| 2,5 msk | Japansk soja | |
| 2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 2 tsk | Strösocker | |
| 400 g | Dumplings Vegetarisk | |
| 150 g | Risnudlar | |
| 200 g | Pak choi | |
| Topping | ||
| 180 g | Böngroddar | |
| 30 g | Salladslök | |
| 1 st | Koriander | |
| 1 st | Lime | |
Börja med att steka ut currypastan i neutral olja i en kastrull i 2-3 minuter på medel-låg värme.
Tillsätt kokosmjölk, vatten, soja, fisksås och socker och koka upp.
Tillsätt frysta dumplings och låt dem småkoka i 5 minuter.
Tillsätt därefter torra nudlar och koka i ytterligare 2-3 minuter.
Till sist, addera pak choi och böngroddar. Låt puttra 1 minut och servera sedan soppan i djupa tallrikar. Toppa med strimlad salladslök, koriander och lime.
Bild:
Susanna Blåvarg

181,36 kr /kg

75,80 kr /l

99,75 kr /l

274,75 kr /kg

149,72 kr /kg

164,75 kr /kg

133,06 kr /kg

95,60 kr /kg

269,50 kr /kg

52,66 kr /kg

40,56 kr /l

296,67 kr /l

22,50 kr /kg