Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 st | Schalottenlök | |
| 0,5 dl | Strösocker | |
| 0,5 dl | Ättika | |
| 2 krm | Salt | |
| 200 g | Färskost | |
| 150 g | Citron, (2 tsk zest och 1 msk saft) | |
| 3 msk | Pepparrot Färsk | |
| 4 st | Bagels | |
| 300 g | Korshags kallrökt lax | |
| 0,5 dl | Dill - färsk, plockad | |
Skiva löken tunt och lägg i en glasburk. Koka 1 dl vatten med socker, ättika och 1 krm salt tills sockret löst sig. Häll den varma lagen över löken och låt svalna. Kyl minst 1 timme.
Rör ihop färskost med citronjuice, citronzest och 1 krm salt. Smaka av med pepparrot till lagom styrka.
Rosta bagels.
Servera bagels med lax, pepparrotskräm, picklad lök och dill.

51,80 kr /kg

122,50 kr /kg

54,24 kr /kg

78,48 kr /kg

99,83 kr /kg

496,67 kr /kg

697,50 kr /kg

22,50 kr /kg

20,50 kr /l

29,17 kr /kg