Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Ingefärsvinägrett | ||
1 tsk | Japansk soja | |
2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 msk | Sesamolja | |
2 tsk | Färsk ingefära | |
2 msk | Risvinäger | |
Nudlar | ||
200 g | Edamamebönor | |
1 msk | Rapsolja | |
200 g | Glasnudlar | |
500 g | Lövbiff | |
2 msk | Sesamfrö |
Tillagning Blanda ihop alla ingredienserna till vinägretten, utom oljorna, som sedan tillsätts sakta i en stråle under vispning tills vinägretten tjocknar.
Värm nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen och låt dem rinna av. Stek lövbiffarna snabbt i en stekpanna och strimla dem. Lägg nudlarna i en bunke tillsammans med köttet och två deciliter bönor och häll vinägretten över. Blanda väl.
Lägg upp på tallrikar och garnera med sesamfrön.
Bild:
Ulrika Ekblom
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel