Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Ingefärsvinägrett | ||
| 1 tsk | Japansk soja | |
| 2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 2 msk | Sesamolja | |
| 2 tsk | Färsk ingefära | |
| 2 msk | Risvinäger | |
| Nudlar | ||
| 200 g | Edamamebönor | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 200 g | Glasnudlar | |
| 500 g | Lövbiff | |
| 2 msk | Sesamfrö | |
Tillagning Blanda ihop alla ingredienserna till vinägretten, utom oljorna, som sedan tillsätts sakta i en stråle under vispning tills vinägretten tjocknar.
Värm nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen och låt dem rinna av. Stek lövbiffarna snabbt i en stekpanna och strimla dem. Lägg nudlarna i en bunke tillsammans med köttet och två deciliter bönor och häll vinägretten över. Blanda väl.
Lägg upp på tallrikar och garnera med sesamfrön.
Bild:
Ulrika Ekblom

246,33 kr /l

139,75 kr /kg

109,90 kr /l

79,80 kr /kg

107,80 kr /kg

238,75 kr /kg

36,95 kr

296,67 kr /l

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l

111,90 kr /kg

40,56 kr /l