Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sås | ||
20 g | Färsk ingefära | |
4 dl | Vispgrädde | |
2 msk | Smör | |
2 dl | Yoghurt Naturell | |
2 msk | Mandelmjöl | |
6 msk | Riven kokos | |
1 msk | Strösocker | |
2 krm | Salt Fint | |
2 klyfta | Vitlök Färsk, 1 msk | |
2 krm | Torkad gurkmeja | |
2 msk | Tomatpuré | |
Kyckling | ||
2 msk | Smör | |
100 g | Riven kokos | |
2 krm | Salt Fint | |
2 st | Vitlök Vanlig | |
200 g | Färsk bladspenat | |
2 krm | Spiskummin | |
2 krm | Koriander - torkad | |
200 g | Färskost Naturell | |
60 g | Cashewnötter Naturella | |
2 st | Kycklingfile | |
2 krm | Torkad gurkmeja |
Kyckling Banka ut kycklingfiléerna och finhacka vitlök. Krossa hälften av cashewnötterna och finmal resten. Fräs samtliga ingredienser i smör på medelvärme, cirka 5 minuter. Fyll de utbankade kycklingfiléerna med blandningen och rulla ihop dem. Grädda på mittersta falsen i ugnen, 175 grader i 8-10 minuter. Ta ut och dela på mitten.
Sås Fräs pressad vitlök och finriven ingefära i smör. Häll i grädden och yoghurten samt resten av kryddorna. Koka upp och tillsätt ca 6 msk vatten. Låt koka upp igen. Häll över kycklingfiléerna.
Rosta cashewnötter och mandlar att toppa över tallrikarna. Servera med ris.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Koriander Blad 10g Santa Maria