Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Olivolja | |
4 st | Ägg | |
0,5 st | Fänkål Färsk | |
350 g | Tagliatelle | |
300 g | Lax Varmrökt | |
4 msk | Pepparrot Färsk | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Salt | |
2 st | Pak choi |
Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.
Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten.
Bild:
Jakob Fridholm
119,93 kr /l
3,25 kr /st
47,45 kr /kg
43,90 kr /kg
420,00 kr /kg
151,21 kr /kg
998,53 kr /kg
33,25 kr /kg
164,75 kr /kg