Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot
Mattias Larsson

Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot

20 minEnkelt
342,60 kr
4 portioner 52,42 kr per portion
Pasta med varmrökt lax, fänkål, pak choi, äggula och pepparrot

2 mskOlivolja
4 stÄgg
0,5 stFänkål Färsk
350 gTagliatelle
300 gLax Varmrökt
4 mskPepparrot Färsk
0,5 krmSvartpeppar Malen
0,5 tskSalt
2 stPak choi
Instruktioner
1

Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.

Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten.

Bild:

Jakob Fridholm