Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Olivolja | |
4 st | Ägg | |
0,5 st | Fänkål Färsk | |
350 g | Tagliatelle | |
300 g | Lax Varmrökt | |
4 msk | Pepparrot Färsk | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Salt Fint | |
2 st | Pak choi |
Skiva fänkålen tunt. Skär pak choien i bitar om ca 3 cm. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
Blanda ner oljan, fänkålen och pak choien. Rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.
Plocka därefter ner bitar av laxen. Lägg upp i fyra tallrikar och toppa med äggula och pepparroten.
Bild:
Jakob Fridholm
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt