Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Botten | ||
| 100 g | Smör | |
| 250 g | Digestive original | |
| Tillbehör | ||
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 100 g | Blåbär | |
| Fyllning 2 | ||
| 3 msk | Strösocker | |
| 1 msk | Vaniljsocker | |
| 3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| Fyllning 1 | ||
| 1,25 dl | Strösocker | |
| 450 g | Färskost Naturell | |
| 3 st | Ägg | |
| 200 g | Blåbär Fryst | |
Sätt ugnen på 180 grader. Smula kexen och blanda med smält smör. Tryck ut smuldegen i formen. Grädda i ca 5-10 min.
Kör ingredienserna till fyllning 1 i matberedaren till en jämn smet. Häll i formen.
Grädda i nedersta delen av ugnen 25-30 min. Blanda ihop fyllning 2 och bred på kakan.
Grädda ytterligare 5 minuter. Låt stå kallt, gärna över natten.
Servera kakan kylskåpskall, toppa med blåbär och pudra över lite florsocker. Servera en klick vispad grädde till.

42,38 kr /kg

34,50 kr

263,60 kr /kg

69,90 kr /l

122,50 kr /kg

4,20 kr /st

125,90 kr /kg

129,00 kr /kg

22,50 kr /kg

137,19 kr /kg
