Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 st | Plocksallat | |
| 200 g | Hamburgerbröd, 4 st | |
| 500 g | Nötfärs | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 krm | Salt | |
| 120 g | Feferoni | |
| bulgursallad | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Rödlök | |
| 0,33 st | Gurka | |
| 1 msk | Äppelcidervinäger | |
| 380 g | Kidneybönor | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 dl | Bulgur | |
| Yoghurtsås | ||
| 2 msk | Chilisås Original | |
| 100 g | Fetaost | |
| 1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 3 msk | Soltorkade Tomater | |
Börja med att koka bulgur enligt anvisningarna på paketet. Salta och peppra nötfärsen. Forma hamburgarna. Riv fetaosten, tillsätt övriga ingredienser till yoghurtsåsen och rör om.
Skiva rödlöken tunt. Skölj kidneybönorna i en sil. Skär gurkan i tärningar. Gör en vinägrett av rapsolja, äppelcidervinäger, salt och svartpeppar. Blanda ingredienserna till bulgursalladen och tillsätt vinägretten. Stek eller grilla hamburgarna.
Servera hamburgarna med salladsblad, yoghurtsås och 1-2 kebabfeferoni per person.

1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
21,95 kr /st

127,50 kr /kg

161,00 kr /kg

106,09 kr /kg

30,00 kr /kg

85,00 kr /kg

84,78 kr /kg

39,90 kr /kg

61,32 kr /kg

159,67 kr /kg

57,00 kr /kg

225,48 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

75,90 kr /l

41,06 kr /l
