Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Honung | |
1 l | Jordgubbar Färska | |
2 dl | Solroskärnor | |
30 g | Aprikoser Torkade | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 g | Vaniljstång, (1 st) | |
1 dl | Mandlar | |
2 dl | Hallon Frysta | |
1 krm | Kardemumma Mald | |
2 st | Avokado | |
1 dl | Valnötter | |
1 dl | Linfrö |
Tårtbotten: Världens smarrigaste raw food tårta, utan socker eller mjöl. Good bye princesstårta! Sila bort blötläggningsvattnet. Mal linfrön till mjöl i en elektrisk kaffekvarn. Lägg linfrömjöl, valnötter, solrosfrön, mandlar och aprikoser i en matberedare. Tillsätt kardemumma, hela vaniljstången i bitar (ja, det funkar att lägga ner den hel!) och ev. honung. Kör till en grynig massa. Tryck ut massan i en pajform. Ställ i torken över natten. Fyll med Hallonmousse.
Hallonmousse: Skala och kärna ur avokadon. Mixa dem tillsammans med cashewnötter och frysta hallon till en härlig mousse. Fyll pajformen med mousse och lägg på jordgubbar.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hallon Frysta 750g Magnihill
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria