Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 0,5 st | Gurka | |
| 50 g | Machesallat | |
| 1 tsk | Rapsolja | |
| 300 g | Vitkål | |
| Myntasås | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 0,5 st | Mynta - färsk | |
| 2 krm | Vitvinsvinäger | |
| 0,5 krm | Salt | |
| 0,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| Tikka masala | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 dl | Vatten | |
| 2 tsk | Rapsolja | |
| 300 g | Tikka Mild Sås | |
| 300 g | Färsk kycklingfilé | |
Tillbehör: Värm ugnen till 200 grader. Skär vitkålen i munsstora bitar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och krydda med lite salt. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Tikka masala: Tärna kycklingen och krydda med salt och peppar. Bryn kycklingen i olja runt om i en stekpanna. Tillsätt Tikka Masalasåsen och vatten och låt sjuda i ca 15 min.
Myntasås: Blanda yoghurt med finhackad mynta och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Gurksallad: Hyvla långa remsor av gurkan med hjälp av en potatisskalare. Blanda med salladsbladen.
Servera Chicken Tikka Masala med rostad vitkål och gurksallad. Ringla över lite yoghurtsås.
Bild:
Nurlan Emir

62,78 kr /kg

291,54 kr /kg

18,48 kr /kg

269,50 kr /kg

49,90 kr /kg

59,38 kr /kg

149,00 kr

40,56 kr /l

34,50 kr

139,80 kr /l

29,17 kr /kg