Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Kokt Skinka | |
80 g | Ruccolasallat | |
100 g | Goudaost Skivad | |
TILL SERVERING | ||
1 tsk | Olivolja | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
LINSSOPPA | ||
0,2 st | Färsk timjan | |
150 g | Citron, (1 st) | |
2 st | Gul lök | |
1 l | Vatten | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
100 g | Vanliga morötter | |
2 dl | Röda Linser | |
0,7 st | Zucchini | |
1 st | Grönsaksbuljong |
Fräs lök, skivad vitlök och tärnade morötter till soppan i lite olivolja i en kastrull i ett par minuter utan att de får färg. Tillsätt buljong, linser och riven zucchini. Låt koka i 20 minuter. Smaksätt med timjanblad, citronskal, salt och peppar.
Strimla skinkan och blanda med ost och ruccola i en skål. Servera soppan i en skål och toppa med skinksalladen. Droppa över olivolja och strö på lite salt.
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1