Gå vidare till huvudinnehåll
Linssoppa med ruccola- och skinksallad
Hemmakock

Linssoppa med ruccola- och skinksallad

30 minEnkelt
312,15 kr
4 portioner 35,53 kr per portion
Linssoppa med ruccola- och skinksallad

400 gKokt Skinka
80 gRuccolasallat
100 gGoudaost Skivad
TILL SERVERING
1 tskOlivolja
0,5 tskFlingsalt
LINSSOPPA
0,2 stFärsk timjan
150 gCitron, (1 st)
2 stGul lök
1 lVatten
2 klyftaVitlök Vanlig
100 gVanliga morötter
2 dlRöda Linser
0,7 stZucchini
1 stGrönsaksbuljong
Instruktioner
1

Fräs lök, skivad vitlök och tärnade morötter till soppan i lite olivolja i en kastrull i ett par minuter utan att de får färg. Tillsätt buljong, linser och riven zucchini. Låt koka i 20 minuter. Smaksätt med timjanblad, citronskal, salt och peppar.

Strimla skinkan och blanda med ost och ruccola i en skål. Servera soppan i en skål och toppa med skinksalladen. Droppa över olivolja och strö på lite salt.