Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Baguette | |
260 g | Chorizo | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Citron | |
1,5 msk | Olivolja | |
2 msk | Majonnäs | |
40 g | Ruccolasallat |
Sätt ugnen på 200°C. Pensla brödskivorna med olivolja. Rosta dem i ugnen i ett par minuter. Givetvis går det också bra att använda färdiga crostini.
Blanda crème fraiche och majonnäs med citronskal. Smaka av med salt.
Skär korven i "stubbar". Grilla eller stek dem i en stekpanna i ca 5 minuter. Fördela korvbitar och citroncrème på brödskivorna. Garnera med rucola och strö över lite svartpeppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1