Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,25 st | Mynta - färsk | |
| 2 st | Lime | |
| 1 msk | Solrosolja | |
| 600 g | Fläskkotlett | |
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| 1 krm | Chiliflakes | |
| 0,25 st | Plocksallat | |
| Sås | ||
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 msk | Koriander - torkad | |
| 4 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 2,5 st | Lime | |
| 2 msk | Strösocker | |
Skär långa strimlor av kotletten på längden. Plocka sallad, mynta och dill. Lägg i "buketter" på ett fat. Skär limen i klyftor. Rör samman ingredienserna till såsen. Stek köttet i olja på hög värme i 3 min. Salta och strö på lite chiliflakes. Lägg köttet på fatet och dekorera med limeklyftorna. Rör samman fisksås, pressad vitlök, socker, koriander och saften av lime till såsen och servera den i "doppvänlig" skål vid sidan om.
Vid bordet fyller man salladsbladen med mynta och dill, viker ihop till små knyten och doppar i såsen. Servera tillsammans med köttet.

269,50 kr /kg

52,66 kr /kg

71,00 kr /l

175,00 kr /kg

597,50 kr /kg

1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
21,95 kr /st

217,27 kr /kg

99,75 kr /l

1 355,36 kr /kg

998,21 kr /kg

22,50 kr /kg