Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Citron, (1 st) | |
1 st | Citronmeliss | |
250 g | Hallon Frysta | |
80 g | Maränger | |
1 dl | Florsocker | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
4 dl | Vispgrädde | |
2 st | Ägg | |
4 st | Äggulor |
Vispa upp grädden.
Vispa florsocker, honung och äggulor pösigt. Vänd i citronskal, citronsaft, citronmeliss och den vispade grädden.
Vispa upp 2 st äggvitor i en bunke för sig och vänd ner i smeten. Smula marängerna och vänd i.
Häll upp smeten i en form och ställ in den i frysen i minst 6 timmar. Tag fram glassen och servera den med hallon och flytande honung.
Ringla i lite lemoncurd för mer citronsmak.
1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel