Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 dl | Koriander - färsk | |
2 tsk | Honung Flytande | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
600 g | Kycklingfile | |
3 msk | Flytande Smör | |
1 tsk | Flingsalt | |
2 tsk | Salt | |
1 tsk | Kinesisk soja | |
1 st | Lime | |
500 g | Fläskfilé |
Dela fläskfilén i 2 bitar. Salta kött och kyckling och trä upp på långa grillspett. Blanda smör-&rapsolja, limeskal, soja och sambal oelek. Pensla kött och kyckling med hälften av blandningen. Grilla över indirekt värme (vid sidan om glödbädden) till 70 grader innertemperatur. Rör ner honungen i glazen som är kvar och pensla på mot slutet av grilltiden. Dra av kött och kyckling från spetten och skär i skivor. Strö över koriander och flingsalt. Servera med limeklyftor.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge