Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
65 g | Citron | |
300 g | Chorizo | |
1 st | Gräslök - fryst | |
70 g | Salladsmix | |
0,5 st | Rödlök | |
250 g | Sockerärta Färsk | |
300 g | Kabanoss | |
2 msk | Rapsolja | |
450 g | Blomkål Färsk | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
1 st | Broccoli Färsk | |
2 msk | Kycklingfond | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Olivolja |
Ansa blomkål och broccoli och skär i buketter.
Koka upp grädde, vatten och kycklingfond.
Lägg i blomkål och broccolibuketter.
Sänk värmen och sjud på svag värme i ca 8 minuter tills grönsakerna är al dente.
Snitta och stek korvarna.
Red eventuellt av grönsakerna med maizena.
Riv skalet från citronen.
Finhacka gräslöken
Tillsätt sockerärtor, gräslök, citronsaft från halva citronen, hälften av rivet citronskal, salt och svartpeppar.
Skiva rödlöken.
Slunga salladsbladen rödlök, citronsaft och skal. olivolja och peppar i en skål. Servera som tillbehör.
1 Matlagningsgrädde 13% 5dl Arla
1 Kycklingfond 180ml Touch of Taste
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini