Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Avokado | |
| 1 st | Dijonsenap | |
| 1 st | Citron | |
| 1 st | Bacon Skivat | |
| 100 g | Roquefort | |
| 1 st | Isbergssallat | |
| 1 kg | Kyckling Grillad | |
| 180 g | Romansallat | |
| 1 st | Vanliga Tomater | |
| 1 st | Ägg | |
Sätt på ugn 200 grader
Lägg in bakom tills den blir knaprig, ca 10 min
Koka äggen hårda (lägg dem i kallt vatten, koka upp och ta tiden ca 6 minuter). Låt kallna i kallt vatten.
Plocka och dela köttet från kycklingen till grova bitar.
Dela avokadon och ta ur kärnan. Gröp ur den och dela i skivor. Droppa över citronsaften.
Skölj och dela salladen grovt.
Skölj och tärna tomater.
Skala äggen och dela i fjärdedelar.
Smula osten i bitar.
Blanda dressingen i en skål eller ett glas.
Alla ingredienser läggs i djup tallrik och dressingen droppas sedan över.

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

48,18 kr /kg

102,26 kr /kg

399,50 kr /kg

74,58 kr /kg

249,75 kr /kg

87,80 kr /kg

59,90 kr /kg

3,25 kr /st

153,26 kr /kg


