Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Parmesanost | |
2 msk | Flytande Smör och Margarin | |
2 st | Kycklingfile Fryst | |
4 st | Skivad Ost | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
1 tsk | Salt | |
250 g | Lufttorkad Skinka | |
1 msk | Vetemjöl | |
250 g | Färska champinjoner |
Skär varje kycklingfilé i två tunna skivor, platta till dem. Blanda mjöl och kryddor och vänd kycklingen häri. Bryn smöret i stekpanna och låt kycklingskivorna ta färg under vändning då och då. Sänk värmen. Skiva champinjonerna tunt och lägg dessa ovanpå kycklingen, täck med skinkskivorna och placera osten överst. Strö över parmesanost. Täck med lock och låt rätten stå över svag värme tills osten smält, 4-5 min. Den som har en skvätt sherry eller marsalavin kan späda skyn i pannan efter brynandet.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt