Gå vidare till huvudinnehåll
Honungs- och Balsamicomarinerad Lax med Fetaostpasta
Hemmakock

Honungs- och Balsamicomarinerad Lax med Fetaostpasta

30 minEnkelt
295,85 kr
4 portioner 66,39 kr per portion
En lättlagad och härlig lax

Till servering
50 gRuccolasallat
100 gFetaost
400 gSpaghetti
Lax
600 gLaxfilé
2 krmFlingsalt
0,5 dlHonung Flytande
0,5 dlBalsamvinäger
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 225 grader.

Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn på 225° i ca 15-20 minuter.

Koka pastan enligt anvisning på paketet, men glöm inte att spara 100g till grönsakssoppan. Häll av vattnet och lägg upp pastan i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner ruccolasalladen.

Blanda och servera!