Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
50 g | Ruccolasallat | |
100 g | Fetaost | |
400 g | Spaghetti | |
Lax | ||
600 g | Laxfilé | |
2 krm | Flingsalt | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
0,5 dl | Balsamvinäger |
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn på 225° i ca 15-20 minuter.
Koka pastan enligt anvisning på paketet, men glöm inte att spara 100g till grönsakssoppan. Häll av vattnet och lägg upp pastan i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner ruccolasalladen.
Blanda och servera!
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta