Gå vidare till huvudinnehåll
Rödbetssoppa med ingefära

Rödbetssoppa med ingefära

45 minEnkelt
141,70 kr
4 portioner 7,20 kr per portion
Rödbetssoppa med ingefära

4 mskCitronjuice - råpressad
2 stPotatis Mjölig
1 lGrönsaksbuljong
1 mskHonung
2 stGul lök
3 klyftaVitlök
0,5 tskSalt
1 mskFärsk ingefära
1 mskOlivolja
1 krmVitpeppar
6 stRödbetor
Instruktioner
1

Skala och tärna rödbetor, potatis, lök, vitlök och ingefära. Fräs allt i olivolja. Tillsätt buljong och pressad citron och koka tills rödbetorna och potatisen är mjuka.

2

Mixa soppan slätt, smaka av med honung, salt och vitpeppar och späd eventuellt med vatten om du tycker den är förtjock.

3

Servera soppan varm eller kall.