Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Hela Tomater Konserverade | |
| 1 tsk | Fänkål Krydda | |
| 2 st | Gul lök | |
| 1 msk | Persilja - fryst | |
| 0,5 tsk | Timjan | |
| 400 g | Torskfilé Fryst | |
| 1 st | Apelsin | |
| 3 msk | Fiskfond | |
| 4 st | Potatis | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 1,2 l | Vatten | |
| 2 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
Skär potatis i små tärningar. Hacka lök och dela fänkål i mindre bitar (alt. krydda).
Fräs grönsakerna i en gryta med lite fett. Slå i tomater, vatten, fiskfond och timjan. Koka i 20 min.
Skär fisken (halvtinad) i sockerbitsstora bitar. Lägg i soppan och låt sjuda 5-10 minuter.
Smaka av med salt, peppar, saft från 1/2 apelsin, vitlök och persilja.
(Annas mat s. 105)

48,75 kr /kg

1 192,31 kr /kg

19,67 kr /kg

13,67 kr /kg

33,95 kr

253,20 kr /kg

1 Apelsin 6-pack Valencia Klass1
35,39 kr /kg

16,48 kr /kg

189,50 kr /kg

145,00 kr /kg

230,56 kr /l