Gå vidare till huvudinnehåll
Skagenröra
Mari Bergman

Skagenröra

20 minEnkelt
263,70 kr
8 portioner 16,86 kr per portion
Klassisk skagenröra som passar perfekt att servera som en förrätt eller som tillbehör till exempelvis lax.

480 gHandskalade Räkor
1 dlMajonnäs
1 stRödlök
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
1 krmSvartpeppar Malen
4 mskCitron, (2 st)
1 krmSalt
1 stDill - färsk
Instruktioner
1

Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.

2

Sila av räkspadet från räkorna.

3

Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och smaka av skagenröran med citronsaft, salt och peppar.

4

Lägg upp skagenröran i en skål precis innan servering.

Bild:

Nurlan Emir