Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 700 g | Potatis fast | |
| 2 krm | Salt | |
| Köp hem | ||
| 125 g | Edamamebönor | |
| 1 st | Citron | |
| 600 g | Torskryggfilé fryst | |
| 500 g | Körsbärstomater | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
Värm ugnen till 175 grader.
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg i en ugnsfast form. Finhacka basilikan och blanda med tomaterna. Krydda med salt, peppar och ringla över olja. Halvera citronen och lägg citronhalvorna med snittytan uppåt i formen. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Krydda torskfiléerna med salt och peppar.
Ta ut tomaterna ur ugnen och strö över sojabönorna. Lägg torskfiléerna över och krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen ytterligare 10 min.
Servera torsken och de bakade tomaterna med t. ex. pressad potatis.
Bild:
Nurlan Emir

15,48 kr /kg

79,80 kr /kg

48,18 kr /kg

297,62 kr /kg

75,80 kr /kg

179,67 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

29,17 kr /kg