Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Schalottenlök | |
| 2 msk | Smör | |
| 2 msk | Färsk ingefära | |
| 400 g | Fläskkarré | |
| 2 st | Avokado | |
| 0,5 st | Färsk Chili | |
| 800 g | Sötpotatis | |
| 2 st | Citron | |
Skala och tärna potatisen. Koka i saltat vatten. Låt ånga av väl när den är avhälld.
Kärna ur och hacka chilin och finhacka schalottenlöken. Skala och tärna avokadon.´
Blanda chili, avokado och schalottenlök med 2 msk olivolja. krydda med citronsaft, salt och svartpeppar.
Vispa potatisen med riven ingefära, 2 msk smör, salt och svartpeppar.
Skiva fläskkarrén i fyra bitar, stek i olivolja 5-6 minuter på varje sida på medelvärme. Krydda med salt och peppar.
Servera kotletterna med moset och avokadosalsan.

51,80 kr /kg

139,75 kr /kg

115,07 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

198,00 kr /kg

39,86 kr /kg

54,24 kr /kg

145,00 kr /kg