Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 dl | Couscous Fullkorn | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 500 g | Laxfilé | |
| 0,5 st | Lime | |
| 2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 140 g | Färsk bladspenat | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen.
Krydda laxbitarna med salt och peppar. Stek laxen i rapsolja tills de fått fin färg och knappt genomstekta, 3 3 min på varje sida. Ta upp och håll varm.
Häll kokosmjölken i stekpannan och smaksätt med limejuice, limeskal, salt och peppar. Hetta upp men låt den inte koka. Lägg fisken i såsen.
Blanda babyspenaten, halverade tomater, olivolja, salt och peppar.
Servera laxen med couscous, spenat och tomatsalladen.

1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
51,90 kr /kg

75,80 kr /l

199,88 kr /kg

52,66 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

143,80 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l

40,56 kr /l