Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Ris | ||
2,5 dl | Jasminris | |
Haricoverts | ||
1 st | Haricot Verts Fryst | |
Lax | ||
4 skiva | Prästost | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Fetaost | |
1 st | Laxfilé Fryst | |
2 krm | Svartpeppar | |
Romsås | ||
1 msk | Majonnäs | |
1 msk | Caviar & Stenbitsrom | |
1 st | Kvarg Naturell | |
2 krm | Salt |
Börja med att tina laxfileerna i kallt vatten om den inte rerdan är tinad. När den är det gåbidare till steg
Lägg laxfileerna i en ugnsform salta och peppra på varje sida, lägg sen en prästostskiva på varje och lite fetaost om det finns hemma. Sätt in i ugnen på 18 min.
Häll upp haricovertsen i en kastrul och låt koka tills allt annat är klart.
Rör ihop romsåsen. Smaka av med saltet.
Hoppas att det smakar!
Bild:
Linnea Kliv
1 Haricot Verts Fryst 500g Findus
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria